středa 8. října 2008

Jak se k Atlantisu dostat?

Jak se k Atlantisu dostanete vy, to to záleží na vás. Níže máte odkaz na Robbe nebo vám strejda Google poradí, kde ho sehnat u nás. Já vám mohu jen lehce doporučit, jen co si jej koupím. Mezi modeláři je Atlantisů míň než málo. Zatím vím o dvou a oba jsou v jedné vile v Jablonci nad Nisou. Pokud víte o dalším, nebo jej chcete postavit, dejte vědět.

Když už jsem si vyjasnil, že Atlantis chci, musím někde na něj splašit oběživo. Rodině jsem ochuzení rozpočtu vysvětlil celkem logicky - potřebuju si fyzicky i psychicky odpočinout. Už jsem se dost nadřel na svém modelu 1:1. Jsem totiž majitelem velké a staré secesní vily. Příliš velké, sto let staré vily. Zatím mě to stálo vše co jsem vydělal a vzhledem k tomu, že jsem k velikosti vily vydělal málo, vše si dělám sám. Doost jsem se na tom nadřel a ještě nadřu. Sežere to opravdu všechnu volnou energii a čas. Proto mi přátelé doporučují zatáhnout za záchrannou brzdu a pořídit si Atlantis.

Atlantis, kromě toho, že se mi opravdu líbí si chci pořídit proto, že se mám kam jít podívat, jak to postavili opravdoví mistři. A pak taky proto, když vidím, kolik lidí štve, že je to dobrá a rychlá loď.

Žádné komentáře:

Okomentovat